En podcast/blogg om enkla tips för att få ett bättre ekonomiskt liv. Länkar som förekommer i blogginlägg är sponsrade samt innehåller affiliatelänkar. Vill du bli ekonomiskt oberoende så är det en bra start att börja med avsnitt #001.onsdag 7 december 2016

Delningsekonomi #005

Denna vecka är vi sponsrade av Hygglo, den smidigaste tjänsten för att hyra ut sina prylar.

Delningsekonomi - vad är det?
Det innebär att man kan hyra, dela eller låna saker istället för att själv äga dem.

Det bästa med delningsekonomin är att jag kan tjäna pengar på mina prylar genom att att använda mig av Hygglo.

Tänk dig att du köpt till exempel en slagborr eller kamera för 1000kr, pengar du har sparat ihop under en tid för att få råd till det. Om du börjar hyra ut dessa saker för 130kr per dygn via Hygglo så kommer du ha fått 1040kr på kontot efter endast 10 uthyrningar , samtidigt som du har kvar dina saker.

Som uthyrare kan du alltså tjäna pengar på ett smidigt sätt i några enkla steg antingen via Hygglo.se eller via deras smarta app som finns på Appstore samt Google Play.
Jag rekommenderar att man går in och skapar sig ett konto på www.hygglo.se, tar några fina bilder på sina saker, skriver en beskrivning och bestämmer ett rimligt pris och sedan är det bara invänta att en hyrestagare hör av sig och pengar trillar in! Det är både tryggt, enkelt och hygglo!Mvh William Teodorson, Veckans Förslag.
Kom ihåg att börja prenumerera på Veckans Förslag på iTunes, Acast eller SoundCloud och följ oss på sociala medier Facebook, Instagram samt Twitter så ni tar del av mer bra tips varje vecka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar